Blog Huib 

Stagiaire
En ja hoor, daar was er weer een. Een verzoek van een student om stage te kunnen lopen op de GSR. Ze had zelf al contact gelegd via een collega hier op school, en die is wel bereid om voor de begeleiding te zorgen. Dus maakte ik tussen de bedrijven door een afspraak voor de gebruikelijke kennismaking, om wat uitleg te geven over hoe het werkt en wat we voor school willen zijn. We bieden tegenwoordig ruim onderdak aan stagiaires, maar het is wel belangrijk dat ze een beetje beseffen wat we precies bedoelen met dat motto ‘voor en door christenen’.

...› Lees verder

Meer blogs


Lancering nieuwe lesbrief:

 

GeReformeerd IdentiteitsPlatform

                

Welkom op de site van GRIP. De site die je helpt bij je werk als leerkracht aan een gereformeerde school voor voortgezet onderwijs. Wij bieden praktische info voor je dagelijkse lessen. Om jou te helpen bij de voorbeeldrol die jij hebt naar leerlingen zodat zij zullen groeien in het volgen van Christus. (Nieuws vind je hier)

Op onze scholen herken je de identiteit in ieder geval aan de volgende zaken:
- aan de inhoud van de vakken
- aan de persoon van de docent
- aan de christelijke activiteiten en vieringen

Deze site wil je op al deze gebieden instrumenten bieden zodat jij plezier haalt uit je werk aan een school voor voortgezet onderwijs waarin leerlingen, docenten en ouders uitgaan van hetzelfde fundament: de Bijbel.