Activiteiten

maandag 8 maart 
Online Studiedag Economie en Aardrijkskunde 2021

Op D.V. 8 maart 2021 wordt de eerste online GRIP studiedag georganiseerd! Vanuit het Watermuseum, met interessante sprekers 


Archief

maandag 11 januari 
Licht in de duisternis - Column Huib van Leeuwen

Column over een waardevol boek voor elke natuurkundedocent en andere geïnteres-
seerden in zwarte gaten en het universum in relatie tot je christen zijn 

donderdag 17 december 2020 
Nieuwjaarswens

In ons collectieve geheugen zal het jaartal 2020 onlosmakelijk verbonden blijven met ‘corona’, of voor sommigen ‘covid’. Het leven werd beheerst door een virus dat angst aanjaagt, vooral doordat we erdoor bepaald worden bij onze kwetsbaarheid.

dinsdag 1 december 2020 
Interview door I&K met Huib van Leeuwen

Voor de nieuwsbriefrubriek van het I&K netwerk "Docent in de kijker" is de voorzitter van GRIP, Huib van Leeuwen gevraagd. Hij ging eind december, na bijna 46 jaar onderwijservaring als natuurkunde docent en schoolleider op de GSR, met pensioen. Hij werkt tot juli 2021 nog voor GRIP.

Lees hier het hele interview

donderdag 8 oktober 2020 
Symposium hoogbegaafdheid

Het Symposium over hoogbegaafdheid is verplaatst naar 8 oktober.

donderdag 26 maart 2020 
Studiedag Godsdienst

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus wordt de studiedag godsdienst verplaatst. Nieuwe datum nog niet bekend, waarschijnlijk eind september. 

donderdag 14 november 2019 20:00
Studiedag Kunst

Donderdag 14 november is er weer een GRIP studiedag Kunst. We snappen dat het ver weg klinkt maar weten nu al zeker dat het de moeite waard is om te komen.

donderdag 24 oktober 2019 
Studiedag Economie 2019

Op 10 mei werd de studiedag Economie van GRIP gehouden in Bunschoten Spakenburg. Het thema “Innovatie, voedsel en voedselproductie” staat op deze dag centraal.

donderdag 27 december 2018 12:00
Terugblik PWS-contest 2018

Vier leerlingen met hun diploma al op zak kwamen naar het NIOO in Wageningen voor de laatste beoordeling in hun middelbare schooltijd. Ze waren genomineerd voor een van de prijzen die GRIP jaarlijks beschikbaar stelt voor bijzondere PWS-en. Wanneer je in dat belangrijke examenwerkstuk ook aandacht besteedt aan de christelijke identiteit, kun je meedingen naar die prijs.